Nu er vi klar til at gå i gang

med pakhusets indvendige renovering
Den ene halvdel af beløbet til den indvendige renovering af pakhuset blev bevilget af LOA (Lokale- og Anlægsfonden) tilbage i marts måned, men vi har måttet vente på den endelige godkendelse fra ministeriet, når det gælder den anden halvdel af beløbet, 165.000 kr., som LAG (Lokale Anlægs Grupper) bevilgede den 23. juni (se her)

Folketingsvalget kom i vejen
Det er jo folketingsvalget og den efterfølgende ændring af ministerier, der er kommet i vejen. Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter stod for godkendelsen, men efter valget er det blevet Erhvervsstyrelsen under Erhvervs– og Vækstministeriet, som har overtaget den opgave.

Den 6. oktober fik vi det længe ventede brev med endelig godkendelse, så nu er vi klar til at gå i gang.

Styregruppe
Til at styre projektet har vi lavet en lille gruppe med følgende deltagere: Jørgen Maagaard, Leif Bertelsen, Arne Christensen og Svend Thorsen. Gruppen starter arbejdet med et møde den 21. oktober, men de foreløbige tanker går på at påbegynde nedbrydning her i slutningen af 2015, indhente tilbud fra håndværkere og så starte den egentlige renovering tidligt på foråret 2016.

Borebiller
Som en ekstra forhindring er der blevet konstateret borebiller i en del af den gamle tagkonstruktion, som skal bevares. Det vil koste et godt stykke over 10.000 kr. at få dem sprøjtet væk, men det er jo helt nødvendigt og vil blive sat i gang snarest.

 

Se herunder, hvad der netop nu vises på INFO-skærm i Dagli'Brugsen:

 

Køb jubilæumsbogen - måske til en gave? 

 

Borgerforeningen har stadig bøger på lager, som kan købes (kun 50 kr):

hos Jørgen Maagaard, tlf. 4041 1822
 

Smagsprøve her

Alhedeborger Alhedens Borgerforening Frederiks

VELKOMMEN TIL VORES HJEMMESIDE

Denne hjemmeside er oprettet og vedligeholdes af Alhedens Borgerforening. Det er vores hensigt og håb, at siden kan formidle de oplysninger, som du har brug for, både som borger i området, interesseret internetbruger og som turist.

Mangler du noget her, kan du tilføje noget, eller har du korrektioner, så er du meget velkommen til at give din mening til kende.
Benyt kontaktformularen herunder.

Bliv medlem (læs mere her) - udfyld kontaktformularen og skriv din adresse i 'Besked'-feltet.
Tryk 'send', så får du tilsendt girokort

Begivenhed til 'Frederiks kalender' - udfyld kontaktformularen, beskriv aktiviteten og
datoen/perioden sammen med dit navn og telefonnummer i 'Besked'-feltet. Tryk 'send'.

Besked til Alhedens Borgerforening